L'escola continua la seva activitat telemàticament

Des del divendres 30 d'octubre, l'Escola Municipal de Música d'Artés, com tots els centres de la seva tipologia, vam haver de suspendre l'activitat presencial com a mesura per contenir i reduir l'expansió de la COVID-19. Així, hem passat a fer tota la nostra activitat de manera telemàtica.

A través d'un entorn virtual que permet fer videoconferències, compartir materials i altres activitats d'aprenentatge podrem mantenir el curs en marxa. A partir de l'experiència dels darrers mesos del curs passat i preveient la possibilitat que es repetís un escenari similar, des de l'escola hem treballat amb la creació d'un entorn virtual que permetés donar continuïtat a l'activitat en el cas que es donés un període de suspensió parcial o total, tal com detalla el nostre Pla d'Obertura de Centre.

Des del claustre de professors i professores de l'EMM Artés volem manifestar que assumirem tot allò que calgui per minimitzar i reduir l'impacte de la pandèmia. Tanmateix, també volem fer sentir la nostra disconformitat amb aquesta mesura, el nostre desconcert amb el fet que s'hagi discriminat el caràcter reglat i no reglat dels ensenyaments de règim especial i la nostra preocupació per la dificilíssima situació que viu el món de la cultura. En aquest sentit, subscrivim totalment el Comunicat fet des de l'Associació Catalana d'Escoles de Música (ACEM) - i de la qual la nostra escola n'és sòcia- en què mostra la posició davant d'aquesta mesura.

Esperem que la situació millori en les properes setmanes. Durant aquestes setmanes, us podeu adreçar a la secretaria o professorat de l'escola per resoldre dubtes i qüestions derivades de l'accés a la plataforma virtual.

Adjunt: