CELEBREM EL DIA DELS DRETS HUMANS AMB UN CONCERT SOLIDARI

CELEBREM EL DIA INTERNACIONAL DELS DRETS HUMANS ACOLLINT LA MÚSICA D’ AEHAM AHMAD, MÚSIC SIRIÀ-PALESTÍ, SÍMBOL D’ESPERANÇA ALS CAMPS DE REFUGIATS 

Moltes persones recordareu la imatge d’un pianista tocant al carrer, enmig d’una ciutat derruïda per la barbàrie del conflicte a Síria. Una imatge potent, especialment per la seva resistència pacífica que esperona a trobar motius per l’esperança i demana la fi del conflicte. Aeham Ahmad va haver de fugir, com milions de compatriotes, quan li van cremar el piano i va veure perillar la seva vida. 

El dissabte 2 de desembre a les 12h del migidia, la Sala Els Carlins tindrà el privilegi de comptar amb la música i el testimoni de l’Aeham Ahmad. Diferents músics l’han volgut acompanyar en aquest concert solidari i així podrem comptar també amb les actuacions de Cordes del món, Escola Municipal de Música d’ Artés, amb l’orquestra (acompanyant Ahmad) i els grups de cant coral interpretant dos temes de la cantata El món és prou gran, Escola de Música-Esclat i Conservatori Municipal de Música de Manresa. 

Aquesta activitat és una iniciativa de  l’Associació Catalana per la Pau i  l’Ajuntament de Manresa. Té  com a objectiu aportar un bri d’esperança a través de la música, així com sensibilitzar la ciutadania sobre la situació de les persones refugiades. És un concert solidari però es pot fer una aportació voluntària que es destinarà íntegrament a projectes als camps de persones refugiades de Líban i Jordània.